پارافین 163,000 تومان17,150,000 تومان
بازگشت به محصولات
پروتئین گندم (Hydrolyzed wheat protein) 1,396,000 تومان16,820,000 تومان

پروتئین کراتین(Hydrolyzed protein creatine)

شناسه محصول: 100027 دسته: , ,

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

پروتئین ها به دلیل اندازه بزرگ، به سختی به فراتر از سطح پوست نفوذ می کنند. اما با استفاده از هیدرولیز پروتئین ها، می توان کارایی آنها را در صنعت آرایشی و بهداشتی افزایش داد. هدف از هیدرولیز، شکستن پیوندهای پپتیدی و افزایش آمینو اسیدهای آزاد است که توانایی نفوذ به سطوح داخلی پوست را دارند. هیدرولیز پروتئین ها همچنین می تواند میزان انحلال پروتئین ها را در محصولات بر پایه آب افزایش دهد. برخی از پروتئین های هیدرولیز شده شامل پروتئین کراتین هیدرولیز، پروتئین هیدرولیز ابریشم، کلاژن هیدرولیز شده و پروتئین هیدرولیز گندم است.
کراتین یک پروتئین اصلی در ساختار پوست و مو است که می توان آن را از موی انسان، ناخن، شاخ و پشم حیوانات استخراج کرد. کراتین هیدرولیز شده یک مایع کهربایی شفاف است که در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک ماده نرم کننده استفاده می شود و از نظر کاربرد در محصولات آرایشی و بهداشتی به لحاظ خاصیت نرم کنندگی مو، هم رده موادی همچون ستریمونیوم کلراید و پلی کواترنیوم 10 قرار می گیرد. این ماده یک پروتئین ساختاری است که سلول های پوست را به یکدیگر متصل کرده و از آنها در برابر آسیب های محیطی محافظت می کند. کراتین هیدرولیز شده حاوی اسید آمینه سیستئین است که به آن استحکام و خواص محافظتی منحصر به فردی می دهد.

نکته: وجود سیستئین دلیل تمایز این نوع پروتئین از دیگر پروتئین ها است.
خواص پروتئین هیدرولیز کراتین
این ماده به عنوان یک پروتئین محافظ و یک جزء ساختاری کلیدی است که در مو، پوست و ناخن های ما یافت میشود.

کراتین هیدرولیز شده برای مو
این پروتئین هیدرولیز شده هم از ساختار بیرونی کوتیکول مو و هم از ساختار داخلی قشر مو محافظت می کند. آن ها بلوک های ساختمانی هستند که به استحکام، انعطاف پذیری و سلامت کلی مو کمک می کنند.

*لایه محافظ طبیعی موها را احیا و استحکام کششی را بازسازی میکند.
*خاصیت ارتجاعی را به موها باز میگرداند و شکستگی و موخوره را کاهش میدهد.
*آسیب مو ناشی از مواد شیمیایی (مانند رنگ مو، دکلره و …) را کاهش میدهد.
پروتئین هیدرولیز شده برای پوست
این مایع کهربایی لایه ای محافظ برای پوست است که تاثیر بسزایی در لطافت و ظاهر آن دارد.

*کدروت پوست را کاهش میدهد و منجر به افزایش رطوبت در آن میشود.
*باعث افزایش انعطاف پذیری شده و همچنین به عنوان یک ماده محافظ روی پوست عمل میکند.
*پوست را سفت و از افتادگی آن جلوگیری میکند.
کاربرد پروتئین کراتین
این ماده در طیف وسیعی از محصولات مراقبت از مو از جمله شامپو مو، نرم کننده مو، ماسک بازسازی مو، ترمیم کننده مو و همچنین محصولات مراقبت از پوست شامل لوسیون و کرم استفاده می شود.

شامپو کراتین هیدرولیز شده
یکی از ساده ترین راه ها برای جبران کراتین از دست رفته موها، استفاده از شامپوهای غنی شده با این ماده است. شامپوهای حاوی این ماده برای انواع موها به خصوص برای موهای آسیب دیده، مفید هستند.
وجود کراتین هیدرولیز شده در شامپو باعث تغییر در بافت موها نمیشود. با این حال، این قابلیت را دارد که منافذ را پر کرده، قطر تارهای مو را افزایش داده، لایه کوتیکول را جلا داده و تارها را صافتر و براقتر نشان دهد. موهای مجعد را صاف نمیکند، اما موهای زبر و وز را نرم میکند.
اگر موها کراتینه درمانی شده اند، شامپو کراتینه می تواند نتایج این درمان را افزایش دهد. همچنین وجود این ماده در شامپو و نرم کننده، کمک میکند تا مقداری از کراتین که با هر بار استفاده از شامپو شسته شده است، جایگزین شود.

نحوه استفاده
در فرمولاسیون به فاز آب و با دوز مصرفی 1 الی 5 درصد اضافه شود. این ماده فقط برای استعمال خارجی است و میبایست در مکانی خنک (کمتر از دمای محیط) و دارای تهویه مناسب نگهداری شود.

حجم

1 لیتر, 4 لیتر, 10 لیتر, 20 لیتر

شکل ظاهری

مایع شفاف

رنگ

زرد رنگ

رایحه

بوی تند

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروتئین کراتین(Hydrolyzed protein creatine)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی