اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS )

جهت خرید و اطلاع از قیمت ها با شماره 09358388274 تماس حاصل فرمایید

شناسه محصول: 100042 دسته:

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن 09358388274 تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

اتیلن گلایکول مونو استئارات یا اکتا دکانوئیک اسید، یک اسید چرب با زنجیره بلند است. نام دیگر آن دو-هیدروکسی اتیل استر یا پلی اتیلن گلایکول مونو استئارات می باشد. این ماده را با علامت اختصاری EGMS می شناسند. مولکول پلی اتیلن گلیکول مونو استئارات حاوی 63 اتم است. 40 اتم هیدروژن، 20 اتم کربن و 3 اتم اکسیژن وجود دارد. بنابراین فرمول شیمیایی پلی اتیلن گلیکول مونو استئارات (C20H40O3) می باشد.

در واقع EGMS، محصول استریفیکاسیون اسید استئاریک و اتیلن گلیکول است و مخلوطی از نسبت مساوی مونو و دی استر می باشد. اثربخشی آن به عنوان مات کننده و مروارید کننده به دلیل عدم حلالیت تقریبی آن در سیستم های آبی است.

شکل ظاهری این ماده به صورت ترکیب سفید رنگ با ظاهری موم مانند می باشد. این ماده بیشتر به عنوان سورفکتانت عمل می کند، زیرا مولکول آن دارای یک سر آب دوست و یک سر روغن دوست (لیپوفیلیک) می باشد. این خاصیت EGMS آن باعث می شود تا ذرات روغن را در محلول آب نگه داشته و از جداسازی ترکیبات محصول جلوگیری کند و یک امولوسیون پایدار تشکیل دهد. همچنین باعث افزایش ماندگاری محصول نیز می شود.
ویژگیهای اتیلن گلایکول منو استئارات
این ترکیب متداول ترین عامل صدفی سازی در شامپوها است. این ماده از نظر شیمیایی ، استر اتیلن گلیکول و اسید استئاریک است ولی مخلوطی از این دو نیست و یک ترکیب شیمیایی ویژه است.

اسید استئاریک یک اسید چرب بسیار پرکاربرد است که می تواند از منابع گیاهی یا حیوانی گرفته شود. بنابراین می توان ادعا کرد که EGMS ماده ای طبیعی است ولی در واقعیت یک ماده شیمیایی است که کاربرد گسترده ای در صنایع تولید شوینده ها دارد.

این ترکیب شیمیایی مانند بسیاری از مواد موجود در فرمولاسیون مواد آرایشی معمولاً بیش از یک عملکرد ارائه می دهد و چندین ویژگی مطلوب دارد.

در مقادیر کم گلایکول استئارات توانایی شفاف سازی مایعات را دارد و با خاصیت انعکاس نور محلول را براق یا مرواریدی می کند و به آن ظاهری لوکس می بخشد. با استفاده از ۵-۴٪ از این ترکیب شیمیایی در یک شامپو یک محصول سفید و مرواریدی ایجاد می شود.

مزایای EGMS:
قابل تجزیه زیستی
عامل بدنسازی
عامل هم امولسیون کننده
نرم کننده
عامل مروارید
ضخیم کننده (غیر آبی)

کاربرد اتیلن گلیکول مونو استئارات:
این ماده به عنوان یک عنصر در بسیاری از انواع محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی از جمله شامپو، نرم کننده مو و لوسیون پوست استفاده می شود، زیرا خاصیت مات کنندگی دارد. در واقع حالت صدفی و مرواریدی به محصولات می بخشد.
از این ماده به عنوان عامل فعال سطحی استفاده می شود.
همچنین خاصیت امولسیون کنندگی دارد که برای استفاده در فرمولاسیون های آرایشی (بیشتر به عنوان عامل غلیظ کننده)، به کار می رود.
در تولید محصولات خانگی مانند انواع عامل پخش کننده و غلیظ کننده نیز مصرف می شود.
برای روان کنندگی قالب گیری لاستیکی (عامل ضد چسبندگی) نیز کاربرد دارد.
از محلول 1 تا 2 درصد آن، در تولید و ساخت محصولات کرم و لوسیون استفاده می شود، به بدن، کدورت و احساس نرمی مخملی کمک می کند. زیرا خاصیت تثبیت کنندگی امولسیون را دارد.
گلیکول استئارات برای دادن ظاهری مروارید به یک محصول سورفکتانت استفاده می شود.
همچنین به تثبیت سیستم سورفکتانت و ایجاد بدنه و ضخامت کمک می کند.
این ماده در صنایع غذایی و تولید نوشیدنی نیز به کار می رود.
برای ساخت برخی داروها در صنعت داروسازی و آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود

حجم

25 کیلوگرم, 10 کیلوگرم, 5 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اتیلن گلیکول مونو استئارات (EGMS )”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی