البسه, شوینده و بهداشتی, فرمولاسیون

فرمول نرم کننده حوله و لباس| خط تولید نرم کننده حوله و لباس| فرمول مایع نرم کننده لباس | فروش فرمولاسیون نرم کننده لباس

فرمولاسیون مایع لباسشویی

استفاده از نرم کننده های البسه به یک عادت روزمره تبدیل شده است. به خصوص اینکه با گذشت زمان و شستشوی مکرر البسه و حوله، سطح آنها لطافت خود را از دست می دهد. علاوه بر این دلایل زیاد دیگری نیز وجود دارد که ما را به استفاده از نرم کننده حوله و لباس سوق می دهد.

فرمول نرم کننده حوله و لباس

همانطور که می دانید محصولات بسیاری با فرمولاسیون های مختلف، به عنوان نرم کننده حوله و لباس در بازار عرضه شده است. اما همیشه تنوع بالا خوب نیست زیرا انتخاب بهترین محصول شما را بسیار سردرگم می کند.  احتمالاً سوال شما این است که اهمیت انتخاب نرم کننده حوله و لباس مناسب چیست؟ مهم ترین علت که باعث ایجاد دقت و حساسیت شما در انتخاب بهترین نرم کننده حوله و لباس می شود این است که لباس ها و حوله ها در سطح اولیه ی تماس با پوست قرار می‌گیرند و عدم صحت در فرمولاسیون شوینده ی شما سلامت پوست را تحت الشعاع قرار می دهد.
برای اینکه بتوانید بهترین گزینه که حس لطافت و تازگی را به لباس های شما می بخشد انتخاب کنید، کافی است این مطلب را تا انتها بخوانید. این مطلب زمینه های زیادی از تولید اصولی و ویژگی های نرم کننده های حوله و لباس را پوشش می دهد تا بهترین نتیجه را برای شما و خانوادهتان مشخص کند.

 

فعالیت های تیم تخصصی فرمول چی در زمینه های زیر می باشد:

ارائه تخصصی فرمولاسیون نرم کننده حوله و لباس

ارائه فرمول ساخت نرم کننده حوله و لباس

راه اندازی خط تولید نرم کننده حوله و لباس

آموزش طراحی محصول و فرمولاسیون 

تامین مواد اولیه نرم کننده حوله و لباس

مشاوره خرید تجهیزات به منظور تولید محصول، خط تولید

مشاوره مواد اولیه برای ساخت نرم کننده حوله و لباس

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶

بهترین فرمولاسیون نرم کننده حوله و لباس 

فرمولاسیون مناسب برای ساخت یک نرم کننده حوله و لباس، دارای ویژگی های زیر می باشد:

  • از مواد اولیه سالم، ارزان و با کیفیت استفاده کند.
  • بدون تغییر کارایی الیاف لباس و حوله در جذب آب و عرق عمل کند.
  •  الیاف پارچه را نسبت به پوسیدگی، پارگی و ایجاد لکه مقاوم سازد.
  •  عدم ایجاد احساس خارش
  • عدم ایجاد بوی بد روی لباس
  • کاهش چین و چروک لباس
  • حذف استتیک البسه

برای برخی از افراد، وجود نرم کننده در شستشوی روزانه به اندازه مواد شوینده مانند مایع لباسشویی، ضروری می باشد. پس باید در ساخت محصول نرم کننده به اندازه ی شوینده های اصلی، دقت کرده و کارایی و کیفیت محصول ساخته شده را افزایش داد.

انواع نرم کننده های لباس

ترکیبات نرم کننده از نظر تاثیرگذاری بر پارچه های مختلف متفاوت هستند. بعضی از آن‌ها روی الیاف سلولزی (یعنی پنبه) بهتر عمل می کنند، بعضی دیگر تمایل بیشتری به مواد آبگریز مانند نایلون، پلی اتیلن ترفتالات، پلی اکریلو نیتریل و غیره دارند. در نسل جدید نرم کننده البسه از ترکیبات جدید مبتنی بر سیلیکون مانند پلی متیل سیلوکسان و مشتقات این ترکیبات با گروه عاملی آمین یا آمید استفاده می کنند. این گروه ها اتصال نرم کننده را به پارچه ها بهبود می بخشند. ترکیباتی که در فرمولاسیون نرم کننده های البسه قرار می گیرند شامل دو نوع:

  1. نرم کننده های کاتیونی
  2. نرم کننده های آنیونی

می باشند. نرم کننده ها اغلب آبگریز هستند و معمولاً به شکل امولسیون ظاهر می شوند. نرم کننده های اولیه که برای پارچه هایی با بافت‌ پنبه ای استفاده می شد، معمولاً بر پایه امولسیون آبیِ صابون و روغن (زیتون، ذرت یا روغن تالو) ساخته می شدند. اما در فرمولاسیون های اولیه، از صابون های دست دوم به عنوان امولسیون کننده استفاده  میشد؛ در نتیجه کارایی مناسبی نداشته و برعکس باقیمانده ذرات صابونی پس از مدتی یک لایه ی موم مانند روی لباس ایجاد می کرد. این مسئله علاوه بر تاثیر گذاری روی عملکرد لباس باعث ایجاد خارش پوست، بوی بد لباس و احساس ناخوشایند نیز میشد.

نرم کننده های کاتیونی 

یک دسته از نرم کننده های مورد استفاده در چرخه شستشو متشکل از سورفاکتانت های کاتیونی آمونیوم نوع چهارم، به عنوان ماده فعال اصلی هستند. سورفاکتانت های کاتیونی به خوبی به الیاف طبیعی (پشم ، پنبه) می چسبند، اما این چسبندگی برای الیاف های مصنوعی کمتر می باشد. از مشکلات استفاده از نرم کننده های کاتیونی عدم سازگاری این ترکیبات با سورفکتانت های آنیونی موجود در فرمولاسیون مایع لباسشویی می باشد و در صورت استفاده از نرم کننده‌های کاتیونی به همراه مایع لباسشویی، رسوبی جامد تشکیل می شود که خاصیت جذب آب و عرق را برای لباس و حوله کاهش می دهد. به همین دلیل معمولاً از نرم کننده‌ها در انتهای چرخه شستشوی ماشین لباسشویی و پس از شستن کامل لباس ها استفاده می کنند. سورفکتانت های کاتیونی که در فرمولاسیون نرم کننده حوله و لباس بیشترین استفاده را دارند شامل :

  • دی اتیل استر دی متیل آمونیوم کلراید (DEEDMAC)
  • TEAQ (تری اتانول آمین)
  • HEQ (استركوات هامبورگ)
  • دی استیل الدیمتیل آمونیوم کلرید (DSDMAC) می باشند که در شکل زیر ساختار شیمیایی آن ها را مشاهده می کنید.

 

نرم کننده های آنیونی
از جمله نرم كننده هاي آنيوني و عوامل ضد استتيك مي توانند به نمك هاي مونو استر و دي استر اسيد فسفريك و الكل هاي چرب اشاره کرد. از این ترکیبات در ساخت نرم کننده ها، اغلب به همراه نرم کننده های معمولی (کاتیونی)  استفاده می‌شود. اما این دسته از نرم کننده ها برخلاف نرم کننده‌های کاتیونی، در ترکیب با مایع لباسشویی و سورفکتانت های آنیونی موجود در شوینده لباسشویی مشکلی ایجاد نمی کند در نتیجه می توان به راحتی در چرخه ی شستشو با مایع لباسشویی از این دست نرم کننده ‌ها استفاده کرد. سایر نرم کننده های آنیونی می توانند براساس رس های اسمکتیت (ذرات معدنی فیلوسیلیکات) باشند.

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶

فرمولاسیون های پیشرفته نرم کننده حوله و لباس

در گذشته ، ماده فعالِ اکثر نرم کننده های موجود در اروپا، ایالات متحده و ژاپن، دی سدریل دی متیل آمونیم کلرید (DSDMAC) یا نمک‌های کوات مربوطه بود. این ترکیبات مشتق شده از روغن تالو به دلیل تجزیه زیست محیطی ضعیف، در دهه‌های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ با استر کوات ها  جایگزین شدند.

امروزه فرمولاسیون  نرم کننده حوله و لباس شامل حداقل ۵ تا ۶ ماده فعال می باشد، در بسیاری از کشورها نیز حدود ۱۲-۳۰٪ از فرمولاسیون شامل، مواد کنسانتره نرم کننده به عنوان جایگزین ماده فعال می باشند. تولیدکنندگان نرم کننده حوله و لباس بیشتر از مخلوط سورفاکتانت های کاتیونی و غیر یونی به عنوان امولسیون کننده استفاده می کنند. در فرمولاسیون نرم کننده‌های جدید از میکرو امولسیون کننده ها استفاده می شود. این ترکیبات قطرات آبگریزی بسیار کوچکی هستند که به منظور افزایش توانایی نفوذ به الیاف لباس افزوده می شوند.

بهترین نرم کننده حوله و لباس چه ویژگی هایی دارد؟

ویژگی های بهترین نرم کننده حوله و لباس چیست؟

  1. بهترین نرم کننده حوله و لباس به شما کمک می کند تا بافت البسه پنبه ای شما در برابر لباسشویی محافظت شود.
  2. رایحه‌ای خوش، با ماندگاری بالا بر جای بگذارد.
  3. نرم کننده ای مناسب است که در کمترین میزان استفاده، بیشترین کارایی را داشته باشد.
  4. از جمله ویژگی های نرم کننده مناسب کاهش چسبندگی استاتیک پارچه و حذف چین و چروک پس از شستشوی در لباسشویی است.
  5. در ساخت نرم کننده‌های بسیار مناسب، از نرم کننده گیاهی مانند عصاره پنبه، روغن نارگیل و اسطوخودوس استفاده می‌کنند. فرمول گیاهی به لباس ها کمک می کند شکل طبیعی خود را حفظ کنند.
  6. مایع نرم کننده حوله و لباس خوب باید با ماشین لباسشویی سازگار باشد تا هر فردی بتواند به راحتی از مواد شوینده مورد علاقه ی خود به طور همزمان استفاده کند.
  7. فاقد رنگ، عطرهای مصنوعی و پارابن باشد؛ این یکی از اصلی ترین راه ها برای محافظت از البسه شما می باشد.
  8. نرم کننده های خوب دارای ترکیباتی هستند که باعث مقاومت پارچه و لباس شده و از پرز شدن پارچه های پشمی نیز جلوگیری می کنند.

بهترین نرم کننده برای پوست های حساس چیست؟

افرادی که پوست حساس دارند باید کمی متفاوت از بقیه زندگی کنند. کوچکترین تغییر در لباس آنها می تواند باعث تحریک بثوراتی یا سایر بیماری های پوستی شود. بسیاری از نرم کننده ها حاوی مواد سمی مانند ۱و۴-دیوکسان و فرمالدئید هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. همچنین متیل ایزوتیازازولینون و گلوتارال، مواد شیمیایی شناخته شده در برخی فرمولاسیون نرم کننده حوله و لباس هستند که می توانند واکنش های آلرژیک در پوست ایجاد کنند. برای افرادی که دارای خارش ، حساسیت پوستی یا آلرژی هستند مشاهده اطلاعات مواد تشکیل دهنده نرم کننده ها مهم ترین راه کار می باشد.

مسئله ی اصلی که افراد با پوست حساس باید رعایت کنند عدم استفاده از نرم کننده های معطر و رنگی می باشد. بهترین نرم کننده پارچه برای افراد با پوست حساس باید همچنان که به کاهش استتیک لباس و افزایش نرمی، لطافت و حذف بوی بد کمک می کند از پوست فرد نیز محافظت کند. به طور مثال از ترکیب روغن نارگیل و مواد گیاهی و عطر ملایم عسل اسطوخودوس، استفاده می شود تا علاوه بر نرم کنندگی لازم به لباس، بدون ترس آنها را بپوشید. این رایحه علاوه بر اینکه بینی شما را اذیت نمی کند بلکه حس تازه ای را به البسه شما می دهد و شما در بالاترین سطح اطمینان از پوشیدن لباس خود لذت می برید.

مواد تشکیل دهنده نرم کننده حوله و لباس

 مواد شناخته شده که به طور معمول در تشکیل نرم کننده ها استفاده می‌شود شامل :
  1. عوامل نرم کننده کاتیونی قابل تجزیه پذیری مانند دی اتیل استر دی متیل آمونیوم کلراید (DEEDMAC
  2. علاوه بر ترکیبات نرم کننده، مایع نرم کننده حوله و لباس ممکن است شامل اسیدها یا بازها برای حفظ pH مطلوب و جذب بهتر باشد. مانند اسید پنتتیک، اسید استاریک (اکتادکانوئیک اسید)
  3. بنزوتیازولین به عنوان نگهدارنده
  4. کلرید کلسیم
  5. اتانول
  6. عوامل ضد کف کننده سیلیکونی
  7. تثبیت کننده های امولسیون
  8. مواد معطر
  9. رنگ

سوالات متداول در مورد نرم کننده حوله و لباس

چه ترکیباتی نرم کننده طبیعی حوله و لباس هستند؟

ترکیب دو ماده ی سرکه و جوش شیرین به عنوان مواد نرم کننده ی طبیعی در بین خانوم های خانه دار بسیار رواج پیدا کرده است. در دیدگاه ابتدایی تصور بر این است که هر چه از مواد طبیعی تر در روزمره استفاده کنیم سلامت بیشتری داریم. اما این دیدگاه درست نمی باشد.

نام دیگر سرکه، استیک اسید می باشد. بنابراین پیداست که سرکه خاصیت اسیدی دارد اما سرکه اسید نسبتاً ضعیفی است. از طرفی دیگر جوش شیرین یک ترکیب با خاصیت بازی است و وقتی آنها را کنار هم قرار می دهید، آب و استات سدیم دریافت می کنید.

به علاوه، سرکه باعث کف کردن جوش شیرین می شود. اگر مخلوط کردن این دو ترکیب را در یک ظرف بسته انجام دهید بسیار خطرناک است و مخلوط می تواند منفجر شود.

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶

از نرم کننده حوله و لباس در چه مواردی نمی توان استفاده کرد؟

به مرور زمان، با استفاده از نرم کننده ها یک پوشش نازک از ترکیبات نرم کننده بر روی سطح لباس ایجاد می شود. در مورد لباس های منفذ دار مانند لباس های ورزشی ها، این اتفاق باعث بسته شدن برخی منفذهای روی سطح پارچه می شود، که در نهایت باعث کاهش تنفس پارچه و جذب آب و عرق می شود. همچنین به انعطاف پذیری و مقاومت پارچه های با الیاف مصنوعی آسیب می رسانند. در صورتی که این موضوع را نمی دانسیتد و به طور مکرر از نرم کننده ها برای شست و شوی لباس های ورزشی، ملحفه و لباس های ضد حریق استفاده می کردید می توانید با چندین بار شست و شوی البسه با استفاده از مایع لباسشویی، منافظ پارچه ها را باز کنید.

فرمولاسیون مایع لباسشویی فرمولچی با قدرت پاک کنندگی بالا، علاوه بر حذف ذرات گیر کرده در منافظ لباس های ورزشی شما باعث لطافت و نرمی واقعی لباس های شما می شود.

آیا از نرم کننده حوله و لباس می توان برای شست و شوی لباس استفاده کرد؟

خیر نرم کننده حوله و لباس خاصیت پاک کنندگی ندارند. همانطور که در فرمولاسیون ساخت نرم کننده حوله و لباس ملاحظه کردید از ترکیبات شوینده و سورفکتانت ها در تهیه ی نرم کننده البسه استفاده نمی شود. در نتیجه نرم کننده ها تنها برای کاربردهای نامبرده قابلیت استفاده دارند. البته باید گفت برخی نتایج حاصل از تحقیقات بروی ترکیبات نرم کننده آنیونی مانند استرهای فسفات اتوکسیله، نشان می دهد این ترکیبات علاوه بر خاصیت نرم کنندگی، ضد استاتیک می توانند به عنوان سورفاکتانت عمل کنند اما این اثر بسیار کمرنگ می باشد و کمک شایانی به پاک کنندگی چرک و کثیفی از روی لباس نخواهد کرد.

چگونه یک خط تولید نرم کننده حوله و لباس راه اندازی کنیم؟

خواندن برچسب هر محصول که خریداری می کنید بسیار مهم است، اما بسیاری از برچسب ها اطلاعات ساخت کاملی را ارائه نمی دهند. از طرفی تولیدکنندگان شرکت های بزرگ به طور مکرر تغییراتی در مواد تشکیل دهنده، فرمولاسیون یا برچسب محصولات خود ایجاد می کنند ولی نسخه‌های قدیمی تر همچنان ممکن است در قفسه های فروشگاه ها یا خانه‌ی شما وجود داشته باشد. در نتیجه بسیاری از کارآفرینان و تولیدگنندگان نو پا، به دنبال ساخت محصولات شوینده، به طور گسترده و جدی با کیفیت بالا و قیمت تمام شده ی پایین می باشند اما اطلاعات مرتبط با ساخت محصولات شوینده مانند مایع لباسشویی و نرم کننده حوله و لباس نیازمند دانش تخصصی و تجربه دارد.

خدمات فرمولچی چیست؟

یکی از خدمات متخصصین تیم فرمولچی  ارائه اطلاعات کامل از راه اندازی خط تولید (خرید مواد اولیه، خرید خط تولید، فرم سه برگی ساخت و..) می باشد. کارشناسان ما در تلاش هستند که به منظور توسعه فرایند تولید برای کارآفرینان و تولیدکنندگان عزیز، فرمولاسیون های زیست تخریب پذیر و منحصر به فرد، بدون استفاده از ترکیبات سمی و بی کیفیت طراحی کرده و ارائه دهند. هدف اصلی مجموعه ما ارائه ی خدمات در کنار حفظ سلامت انسان، محیط زیست و کارایی محصول در ماشین آلات استاندارد (با بازده بالا) می باشد.
شما علاقمندان به تولید محصولات بهداشتی و شوینده از طریق تماس تلفنی و یا واتساپ می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید. متخصصین ما در زمینه ی مشاوره فرمولاسیون، طراحی فرمول و راه اندازی خط تولید نرم کننده حوله و لباس پاسخگو سوالات و علاقمندی شما می باشند.

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *