خرید پلی آکلیریک اسید
پلی آکریلیک اسید 211,000 تومان37,500,000 تومان
بازگشت به محصولات
اپسیفایر (Opacifier) 415,000 تومان20,300,000 تومان

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید

جهت خرید و اطلاع از قیمت ها با شماره 09358388274 تماس حاصل فرمایید

شناسه محصول: 100001 دسته: , ,

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن 09358388274 تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید ، یک مایع رقیق بی رنگ است که بوی ملایمی دارد. این ماده برگرفته از روغن نارگیل میباشد.

خصوصیت اصلی این ماده مرطوب کردن و بازیابی پوست است. هم چنین این ماده تثبیت کننده، غلیظ کننده، نرم کننده و حلال برای UV Filterها می باشد.

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید را میتوان جایگزین روغن های گیاهی در فرمولاسیون استفاده کرد . از خواص دیگر این ماده میتوان به ترمیم کننده پوست بودن و عامل جلوگیری از خشکی پوست نیز اشاره کرد. با توجه به اینکه روغن های گیاهی جذب بهتری روی پوست دارند؛ کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید باعث سهولت جذب مواد مغذی داخل پوست میشود.

این ماده با گرید های دارویی ، غذایی و آرایشی و بهداشتی تولید میشود که در این خصوص دارای استاندارد های FCC و USP میباشد.

HLB این ماده 11 است که نشان دهنده ی ماهیت آبدوست این ماده میباشد.

از این ماده در کرم ها،لوسیون ها،رژلب ها،عطرهای طبیعی،شامپوها،پاک کننده ها استفاده میشود. به دلیل گیاهی بودن و روغنی بودن این ماده که با جذب بهتر اسید های چرب،باعث کاهش چربی خون در دامها میشود ، از این ماده در محصولات دام و طیور به عنوان افزودنی مغذی و هم چنین داروهای روده ای مخصوص دام استفاده میشود.
در ذیل به برخی از کاربرد های این ماده اشاره میکنیم:
1⃣مرطوب‌کننده پوست: این تری‌گلیسیرید به خاطر ساختار سبک و غیرچرب خود، به راحتی در پوست جذب می‌شود و به منظور حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی آن استفاده می‌شود.

2️⃣ قابلیت بازسازی پوست: کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید خواص آرامبخشی و آرامش‌بخشی دارد و می‌تواند در بهبود آسیب‌ها و زخم‌های پوستی، تسکین التهابات و حفظ ترمیم پوست موثر باشد.

3️⃣ پوست نرم و انعطاف‌پذیر: استفاده از کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید باعث نرم شدن و صاف شدن پوست می‌شود، همچنین می‌تواند به افزایش انعطاف‌پذیری پوست کمک کند.

4️⃣ سازگاری و کاربرد گسترده: این ماده بدون رنگ و بوی مصنوعی است و به خاطر خواص ملاحظه شده در حفظ ترطیب و بهبود وضعیت پوست، در محصولات بهداشتی و آرایشی متنوعی از کرم‌ها و لوسیون‌ها تا ماسک‌ها و روغن‌های پوستی استفاده می‌شود

دوز مصرفی این ماده در محصولات به شرح زیر میباشد :

شامپو : 0.1% تا 1%

کرم : 1% تا 10 %

لوسیون : 5 % تا 50 %
محصولات مراقبت از لب : 5% تا 25 % (برای رژلب)
شرکت رایان شیمی شریف با سابقه عرضه مواد اولیه با کیفیت آمادگی دارد کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید را با قیمت مناسب و کیفیت عالی در اختیار شما قرار دهد.

شکل ظاهری

مایع شفاف

رنگ

بی رنگ

بو

ملایم

وزن

1 لیتر , 190 لیتر

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی