فنوکسی اتانول(Phenoxyethanol) 640,000 تومان73,150,000 تومان
بازگشت به محصولات
لوریل الکل اتوکسیله 3 مول(ELA-3) 213,000 تومان25,600,000 تومان

پلی کواترنیوم 7(polyquaternium-7)

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

پلیمرهای کاتیونی موادی هستند که به دلیل دارا بودن خاصیت نرم کنندگی (Conditioner) به وفور مورد استفاده قرار می گیرند. پلیمرهای کاتیونی از جمله پلی کواترنیوم 7 و پلی کواترنیوم 10 از مهم ترین مواد در صنعت مواد آرایشی و بهداشتی هستند که در فرمولاسیون های محصولات پوست و مو به عنوان نرم کننده به کار می روند.
پلی کواترنیوم 7 یا پلی کوات-7 یا pq 7، پلیمر کاتیونی (با بار مثبت) به شکل مایعی شفاف و کشسان است که در آب محلول بوده و به طور گسترده در فرمولاسیون های آرایشی و بهداشتی به عنوان نرم کننده مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به دلیل سازگاری با سورفاکتانت های آنیونی در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی کارایی دارد. pH محلول 1 درصد آن نیز در حدود 5.5-7.5 می باشد.
خواص پلی کواترنیوم 7
فواید پلی 7 چه در محصولات مراقبت از پوست و چه در محصولات مراقبت از مو مشهود است.
در محصولات مراقبت از مو، به دلیل خاصیت ضد الکتریسیته ساکن بار منفی روی موها را خنثی کرده، شانه پذیری موهای مرطوب و گره‌گشایی آنها را بهبود می‌بخشد. خاصیت آنتی استاتیک و حالت بخشی این نرم کننده در عین حال که از موخوره جلوگیری می کند، منجر به از بین رفتن وز و پراکندگی موها شده و با ایجاد پوششی محافظ به حفظ رطوبت کمک کرده، در نتیجه نرمی و لطافت را تضمین می کند. همچنین از موها در برابر هرگونه آسیب محیطی، حرارتی یا مکانیکی محافظت می کند.
در محصولات مراقبت از پوست، بدون ایجاد چربی و چسبندگی پوست را تغذیه و به حفظ رطوبت آن کمک می کند. کف کرمی و خامه ای شامپوها و ژل های شست وشو، به دلیل وجود این پلیمر کاتیونی است، در نتیجه PQ-7 یک عامل تقویت کننده کف نیز می باشد.
در برخی موارد افزودن پلی 7 به فرمولاسیون، باعث می شود که محصولات به راحتی روی پوست و مو پخش شوند.
عدد 7 در پلی کواترنیوم-7 به چه معناست؟
به طور کلی اعداد ثبت شده در مجاورت انواع پلی کواترنیوم ها، بیان کننده ترتیب ثبت آنها می باشد.
تفاوت بین قدرت نرم کنندگی پلی کواترنیوم 7 و پلی کواترنیوم 10 چیست؟
Polyquaternium-7 به صورت تجاری در شامپوهای نرم کننده برای نرم کنندگی موهای بسیار مجعد یا فر استفاده می شود. اما polyquaternium-10 اغلب در شامپوها برای باز کردن گره ها و در محصولات حالت دهنده برای ایجاد چسبندگی سبک و نگه داشتن ملایم موها استفاده می شود.
نحوه استفاده و شرایط نگهداری pq 7
این ماده فقط برای استعمال خارجی است و بین 2 الی 10 درصد مجاز به استفاده در فرمولاسیون هاست. در جای خشک و خنک و حتی الامکان در مکانی تاریک نگهداری شود.
مزایا پلی‌کواترنیوم7:
به عنوان یک کوپلیمر پلی‌کاتیونی از آریل آمید و دی آلیل‌ دی‌ متیل آمونیوم کلراید معرفی شده است. جالبه بدانید که، یک کوپلیمر محلول در آب یک کاتیونی همراه با توانایی تمیزکنندگی عالی در محصولات مراقبت شخصی به ویژه محصولات مراقبت از مو بوده است. بنابراین کوپلیمر نتیجه یک پلیمریزاسیون دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید (DADMAC) و آکریل آمید (AAM) برای تولید پلی کواترنیوم 7 (PQ7) است.

فرمول مولکولی آن: (C8H16ClN) n (C3H5NO) متر است. امروزه به کاربردن از این مونومرهای بسیار پایدار منجر به تولید کردن یک کوپلیمر پایدار همراه با طیف گسترده ای از قابلیت ها میگردد. باتوجه به اینکه مونومر DADMAC بسیار آب دوست بوده است، میتوان گفت با داشتن این ویژگی همراه با جذب کردن رطوبت از هوا منجر به پدیدار شدن خاصیت مرطوب‌کنندگی گردد. جالب توجه است که ماده اولیه ی پتروشیمی، مونومر AAM میباشد و از گاز طبیعی تشکیل می شود و حجم کمی دارد. قابل توجه است که امروزه در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی مقدار این مونومرها در حدود 25–50 درصد مول DADMAC و 50-75 درصد مول AAM می‌باشد.
ویژگی‌های پلی‌کواترنیوم7
محلول در آب میباشد.
دارای توانایی ترميم کردن شکاف‌هاي انتهاي مو است.
به هیچ عنوان باعث سوزش و خارش در چشم نمی شود.
باعث بهبود بخشيدن فرهاي ريز مو است.
غشاء نازک (Film Format) شفاف پيوسته و غير چسبنده بر روي تار هاي مو ایجاد میکند.
در حالت مرطوب شانه خوري مو بسیار عالی است.
منجر به بهبود بخشيدن ظاهر موي آسيب ديده می شوند.
زیاد شدن توانایی شکل گيري مو
باعث کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحي میشوند.
کارآيي مواد جاذب UV را بالا میبرند.
توانایی استفاده در محصولات شفاف
داشتن توانایی سازگاري با محدوده وسيعي از مواد فعال سطحي میباشد.
کاربردهای پلی کواترنیوم 7:
در رنگ مو
در انواع شامپوها
در بسیاری از نرم کننده ها
در ویو های دائمی
در انواع محصولات مراقبتی پوست و مو
در سرم های مو
در کرمهای مرطوب کننده
در لوسیونها
در ژلهای حمام
در بسیاری از صابونهای مایع
در صابونهای جامد
در مدل های متفاوت از فوم و ژل اصلاح صورت
برای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه سود پرک با کیفیت بالا وقیمت مناسب با کارشناسان شرکت رایان شیمی شریف تماس بگیرید.

حجم

200 کیلوگرم, 25 کیلوگرم, 4 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

شکل ظاهری

مایع چسبنده شفاف

رنگ

بی رنگ

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی کواترنیوم 7(polyquaternium-7)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی