پروتئین ابریشم(Hydrolyzed silk protein) 1,413,000 تومان25,530,000 تومان
بازگشت به محصولات
روغن آرگان (argan oil) 1,454,000 تومان21,900,000 تومان

پلی کواترنیوم-10

جهت خرید و اطلاع از قیمت ها با شماره 09358388274 تماس حاصل فرمایید

شناسه محصول: 100037 دسته:

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن 09358388274 تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

پلی کواترنیوم-10 یک پودر گرانول سفید با بوی خاص آمین است. در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، به طور عمده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 دارای چهار یون آمونیوم است که با استفاده از ترکیبات هیدروکسی اتیل سلولز تولید می شود. این ماده در مواد آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده در غلظت های 0.1 تا 5 درصد استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 در بیشتر موارد در قرنیه نفوذ نمی کند اما توسط سطوح کریستالی جذب می شود. داده های به دست آمده از آزمایش های انجام شده روی حیوانات به صورت استنشاقی، پوستی و چشم، بیشتر نشان دهنده تنها درجه پایین سمیت پلی کواترنیوم-10 در غلظت هایی است که اکنون در محصولات آرایشی استفاده می شود.
خواص فیزیکی و شیمیایی
پلی کواترنیوم-10 پلیمری است که دارای سطح فعال کاتیونی است و از طریق سطوح کراتین مانند مو و پوست (stratum corneum) جذب می شود. فرایند جذب این پلیمر بر سطوح بیان شده به راحتی توسط pH در محدوده 4 تا 10 تحت تأثیر قرار نمی گیرد. اما در خارج از محدوده ی این pH فرایند جذب به آرامی تحت تاثیر قرار می گیرد. جذب پلی کواترنیوم-10 به سطوح کراتینی به وسیله ی وسط اضافه کردن الکترولیت های (نمک های)، آلومینیوم، آهن، کلسیم یا سدیم کاهش می یابد. پلی کواترنیوم-10 توسط میکرو ارگانیسم ها یا به عبارت دیگر به صورت بیولوژیکی قابل تجزیه است. حضور اتیل الکل یا پروپیلن گلیکول به افزایش پایداری این ماده کمک می کند.

کاربردها پلی کواترنیوم-10
لوازم آرایشی
پلی کواترنیوم-10 در درجه اول در محصولات مراقبت از مو، پاک کننده های پوست و مرطوب کننده های پوست در غلظت 10.1٪ -5٪ استفاده می شود. این ماده در حدود صد سی و نه محصول آرایشی کاربرد دارد (سال 1985). غلظت پلی کواترنیوم-10 استفاده شده در این محصولات در بازه ی مجاز غلظتی بود. با توجه به این که پلی کواترنیوم-10 استفاده شده 100 در 100 خالص نیست و این که مقادیر ارائه شده به سازمان غذا و دارو کسر مورد استفاده است، داده های ارائه شده در چارچوب محدوده غلظت از پیش تعیین شده، فرصتی برای برآورد غلظت واقعی یک عنصر در یک محصول خاص را فراهم می کنند. بنابراین احتمال خطای 2 تا 10 درصد در غلظت گزارش شده ی ماده مورد نظر را در نظر می گیرد. پلی کواترنیوم-10 در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی عرضه شده در ژاپن مورد استفاده است.

مقادیر ، دفعات و مدت زمان استفاده از پلی کواترنیوم-10
محصولات مراقبت از مو حاوی پلی کواترنیوم-10 به طور عمده برای چند دقیقه اعمال می شوند، پس از آن شستشو انجام می شود.

با این حال، پلی کواترنیوم-10 در این محصولات برای جذب سطحی آن ساخته شده است و انتظار می رود در مواجهه با مو و پس از تماس با آن ها باقی بماند. پاک کننده ها و مرطوب کننده های پوست دارای قابلیت بالقوه برای باقی ماندن روی پوست و ناخن برای مدت زمان طولانی می باشند.

پلی کواترنیوم 10 در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده استفاده می شود.
پلی کواترنیوم از هیدروکسی اتیل سلولز مشتق می گردد. باعث رطوبت رسانی به مو گشته و سبب شانه خوری بهتر مو در حالت خیس و خشک می گردد.
از شکنندگی مو جلوگیری نموده و براقی و شفافیت مو را افزایش داده و باعث حالت ابریشمی مو می گردد. پلی کواترنیوم 10 جذب قسمت های آسیب دیده مو می شود و باعث ترمیم آنها می شود. این مزیت هنگام کواترنیزه هیدروکسی اتیل سلولز و تشکیل پلی کواترنیوم 10 به وجود می آید. در مورد موهای مجعد و خشک، باعث حالت پذیری بهتر آنها می گردد و از ایجاد الکتریسیته ساکن و پرواز موها جلوگیری می نماید.
پلی کواترنیوم 10 و پلی کواترنیوم 7 از پلیمرهای پرمصرف در شامپوهای تجاری هستند. هر دوی این پلیمرها بار منفی با سورفکتانت آنیونی اضافی را تشکیل می دهند. در نتیجه باعث کاهش رسوب در مو می شوند. میزان این اثر به آنیون خاص مورد استفاده و نسبت سورفاکتانت آنیونی بستگی دارد.

ویژگی های پلی کواترنیوم 10

از ویژگی های پلی کواترنیوم 10 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

محلول در آب.
قابلیت ترمیم شکاف های انتهای مو.
عدم ایجاد سوزش و خارش در چشم.
بهبود بخشیدن فرهای ریز مو.
تشکیل غشاء نازک (Film Format) شفاف پیوسته و غیر چسبنده بر روی تار های مو.
شانه خوری عالی مو در حالت مرطوب

دیگر ویژگی ها:

بهبود بخشیدن ظاهر موی آسیب دیده.
افزایش قابلیت شکل گیری مو.
کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحی.
بالا بردن کارآیی مواد جاذب UV.
قابلیت کاربرد در محصولات شفاف.
قابلیت سازگاری با محدوده وسیعی از مواد فعال سطحی.

حجم

25 کیلوگرم, 10 کیلوگرم, 4 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی کواترنیوم-10”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی