الکل اتوکسیله مول 7 175,000 تومان22,050,000 تومان
بازگشت به محصولات
سیلیکون 1000 482,000 تومان55,100,000 تومان

پلی اتیلن گلیکول 7 گلیسریل کوکوات(PEG-7 Glyceryl monococoate)

شناسه محصول: 100014 دسته:

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

پلی اتیلن گلیکول 7 گلیسریل کوکوات یک سورفکتانت غیریونی می باشد که از روغن نارگیل و گلیسریل ساخته شده است.
این ترکیب دارای خاصیت امولسیون کنندگی عالی، نرم کنندگی و ویسکوز کنندگی است و همچنین به عنوان سورفکتانت و تقویت کننده کف مناسب بوده و برای صافی و نرمی پوست بسیار موثر است.
پگ-7 گلیسریل کوکوآت ماده ای بی رنگ و محلول در آب و محلول های الکلی با بوی قابل تشخیص روغن نارگیل است . این ماده استر اسید چرب با منبع غیر حیوانی می باشد و با مواد فعال سطحی آنیونی ، کاتیونی و سایر مواد نانیونیک سازگار است . در محدود نرمال بکار رفته مواد آرایشی و بهداشتی پایدار می باشد . جاذبالرطوبه ، نرم کننده ، امولسیون دهنده و دارای حداقل اثر منفی بر روی کف کنندگی محصولات ، کمک حلال برای افزدونی هایی ازقبیل اسانس ها و روغن ها می باشد.
ویژگی ها:
محلول در آب
سازگارى بالا با ترکیبات آلى مختلف
سمیت پایین
جاذب رطوبت
داراى بوى ملایم

کاربردها
پی ای جی 7 گلیسریل کوکوآت در صنایع مختلفى کاربرد دارد، به عنوان مثال:
در شامپو و محصولات بهداشتى شخصى به عنوان نرم کننده
به عنوان امولسیفایر و حلال براى اسانس هاى روغنى
به عنوان عامل فوق چرب در محصولات آرایشى، بدون کاهش کف
در شامپو بچه و نرم کننده پوست
در صنایع چرم، نساجى و غذایى
مقدار استفاده و روش عمومی کار با پی.اي.جی – ۷ گلیسریل کوکوآت:
این ترکیب که بصورت خالص به فروش می رسد مورد تایید تمامی رگولاتوری ها و سازمان های ناظر بر سلامت محصولات آرایشی بهداشتی بوده و می توان گفت استفاده رایج از پی.اي.جی-۷ گلیسریل کوکوآت بین 2 تا 10 درصد وزن نهایی در بسیاری از محصولات می باشد. این ترکیب عموما درون فاز آبی قرار گرفته، همچنین حساسیت زیادی به گرمادهی(کمتر از یک ساعت) تا دماهای نزدیک به 75 درجه سانتی گراد ندارد.(فقط برای استعمال خارجی).
حضور پی.اي.جی – ۷ گلیسریل کوکوآت در محصولات آرایشی بهداشتی:
با تعاریفی که از پی.اي.جی-۷ گلیسریل کوکوآت داشتیم باید اذعان داشت امروزه در فرمولاسیون انواع محصولات خصوصا صنایع شوینده ها شامل؛ شوینده های غیر صابونی، شامپو، فوم دستشویی، شوینده بدن، شوینده و پاک کننده‌های صورت، نرم کننده و حالت دهنده مو، شوینده های کرمی، لوسیون های بهداشتی و انواع محصولات آرایشی و بهداشتی دیگر حضور پر رنگی دارد.

حجم

200 کیلوگرم, 25 کیلوگرم, 4 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی اتیلن گلیکول 7 گلیسریل کوکوات(PEG-7 Glyceryl monococoate)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی