ستیل الکل (Cetyl alcohol)

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

این ماده یک زنجیره طولانی از الکل آلی است و عموما در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با خواص آن بیشتر آشنا خواهید شد:

خواص فیزیکی ستیل الکل
این الکل چرب حاوی زنجیره های هیدروکربنی طولانی شامل 16 اتم کربن از منابع طبیعی، عمدتاً روغن نارگیل و نخل تشکیل شده است. ترکیب فوق به دلیل خاصیت امولسیفایری، ضخیم کنندگی، تثبیت کنندگی، سورفکتانت و… در صنایع مختلف به خصوص صنایع بهداشتی به وفور استفاده می شود.

در ادامه با کاربردهای آن بیشتر آشنا شوید:

کاربردها ستیل الکل
صنعت
تولید روان کننده
ساخت آلکیل آمین ها
از بین برنده ی فوم
افزودنی روغن
و…
مواد آرایشی و بهداشتی
این ماده به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی می تواند به عنوان یک امولسیفایر و تثبیت کننده در فرمولاسیون های آرایشی استفاده شود. به دلیل ویژگی های پخش کننده و تثبیت کننده آن، در پایه های پماد قابل شستشو نیز یافت می شود.

ستیل الکل یک مرطوب کننده است که به چسبندگی رطوبت به پوست کمک می کند. همانطور که در ابتدای متن گفته شد این ماده یک الکل چرب است که به عنوان یک امولسیفایر نیز عمل می کند تا به محصولات آرایشی بافت مناسبی بدهد. از ستیل می توان به عنوان نرم کننده، برای جلوگیری از جدا شدن سایر مواد اولیه ، کنترل ضخامت و روان بودن محصول، به عنوان یک جفت کننده و حتی برای تثبیت کف استفاده کرد.

این ماده در الکل و روغن حل می شود اما در آب حل نمی شود.

محصولات حاوی ستل الکل:
لوسیون های پوستی
مرطوب کننده ها
کرم های پوستی
ضد آفتاب
شامپو
نرم کننده
کرم های رفع مو
موس مو
کرم های صاف کننده ی مو
رنگ مو
ریمل
داروها
این ماده به عنوان حامل در صنایع دارویی به وفور استفاده می شود.

مضرات و ایمنی ستیل الکل
غیر تحریک کننده: این ماده به طور کلی برای پوست غیر تحریک کننده در نظر گرفته می شود. اغلب مردم واکنش آلرژیکی در مواجهه با این ترکیب ندارند و برای استفاده در محصولات موضعی بی خطر در نظر گرفته می شود.

نرم کننده و عامل امولسیون کننده: این ماده به دلیل خاصیت نرم کنندگی در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود که به نرمی و مرطوب شدن پوست کمک می کند. همچنین به عنوان یک عامل امولسیون کننده عمل می کند و به ترکیب آب و مواد مبتنی بر روغن در فرمولاسیون کمک می کند.

عامل تثبیت کننده: در محصولات آرایشی مانند کرم ها و لوسیون ها، این ماده به تثبیت فرمول و جلوگیری از جدا شدن مواد اولیه کمک می کند.

حساسیت کم : خطر کمی برای ایجاد حساسیت پوستی یا واکنش های آلرژیک دارد. با این حال، مانند هر عنصر آرایشی، هنوز هم احتمال حساسیت یا آلرژی در برخی ار افراد وجود دارد.

غیر کومدوژنیک: این ماده غیر کومدون زا است، به این معنی که بعید است منافذ را مسدود کند و باعث آکنه یا جوش شود.

به طور کلی این ماده به ندرت عوارض جانبی از خود نشان می دهد. با این حال برخی از افراد می توانند حساسیت های پوستی از خود نشان دهند.
برخی از علائم عبارتند از: قرمزی، خارش، التهاب و…

حجم

25 کیلوگرم, 10 کیلوگرم, 4 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

رنگ

سفید رنگ

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ستیل الکل (Cetyl alcohol)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی