ستو استئاریل الکل (Cetostearyl alcohol)

جهت خرید و اطلاع از قیمت ها با شماره 09358388274 تماس حاصل فرمایید

شناسه محصول: 100041 دسته:

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن 09358388274 تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

ستو استئاریل الکل، الکل ستئاریل یا ستیل استئاریل الکل، مخلوطی از الکل های چرب است که بیشتر از الکل های استیل (16 درجه سانتیگراد) و استریل (18 درجه سانتیگراد) تشکیل شده و به عنوان یک الکل چرب طبقه بندی می شود. منبع این ماده محصولات طبیعی مانند سبزیجات و ترکیبات شیمیایی سنتزی است. این ماده به عنوان یک تثبیت کننده امولسیون، ماده مات کننده و سورفاکتانت، تقویت کننده فوم و همچنین به عنوان یک ماده افزایش دهنده ویسکوزیته آبی و غیر آبی نیز استفاده می شود.

این الکل چرب حاوی 10 الی 35% ستیل الکل و 65 الی 90% استئاریل الکل و نیز مقداری از الکل های بلند یا کوتاه زنجیر است. این ترکیب در آب نامحلول است اما در حلال های قطبی، الکل و مواد نفتی محلول می باشد و با اکسید کننده های قوی و نمک های فلزی ناسازگار است.

فواید ستو استئاریل الکل برای پوست
الکل سیتاریل ماده ای نیست که برای اثرات واقعی آن بر روی پوست استفاده شود بلکه بیشتر برای ترکیب و عملکرد مطلوب محصول به آن اضافه می شود. این الکل عمدتا در محصولات برای تثبیت آنها استفاده می شود به طوری که وقتی آنها را به پوست یا موهای خود می زنید اجزاء آنها جدا نشوند و ترکیب آنها یکدست و صاف باشد.

این الکل به عنوان ماده ضخیم کننده در محصولات برای تقویت بافت و احساس خوب استفاده می شود. اگرچه پوست را نرم می کند ولی این دلیل اصلی استفاده از الکل سیتاریل در یک محصول نیست ، از آنجاییکه یک ماده چرب است و از روغن گرفته می شود ، خاصیت نرم کنندگی دارد و می تواند پوست را نرم و صاف کند.

کاربرد ماده ستو استئاریل الکل در صنایع:
در صنایع آرایشی و بهداشتی و داروسازی، به عنوان پایدار کننده امولسیون، غلیظ کننده، عامل کدر شدن، سورفکتانت کف کننده و عامل افزایش دهنده ویسکوزیته در محلول های آبی و غیر آبی استفاده می شود. مثلا در تولید کرم های صورت و بدن و لوسیون ها و برای ساخت انواع محصولات مراقبت مو مثل تقویت کننده ها به کار می رود. مکانیزم ستو استئاریل الکل در محصولات آرایشی به گونه ای است که از جدا شدن اجزاء محصول جلوگیری می کند.

ستیل استئاریل الکل، به علت اینکه از روغن برگرفته شده است، به پوست حالت نرم کنندگی می دهد و می تواند در امولسیون های آب در روغن، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های آلی یا غیر آبی مصرف شود.

این ماده معمولاً در نرم کننده های مو و سایر محصولات مو به علت آبرسانی و نرم کنندگی و حالت روغنی خود، استفاده شود.

ستو استئاریل الکل همچنین به نام ستیل استئاریل الکل ماده اصلی برای سنتز سورفکتانت کاتیونی، آنیونی و غیر یونی استفاده می شود.

همچنین در تولید مواد شیمیایی و مواد معدنی کاربرد های گسترده ای دارد.

ستو استئاریل الکل به عنوان عامل ویسکوز کننده در فرمولاسیون های ترکیبات ساختمانی مانند: جلا دهنده یا مخلوط های روغن، استفاده می شود. ستو استئاریل الکل را می توان برای اصلاح رئولوژی و ویسکوزیته استفاده کرد.

از ستو اسئاریل الکل 30-70 برای استفاده به عنوان امولیسیفایر، نرم کننده، کنترل کننده ویسکوزیته یا دیسپرس کننده کاربرد داشته باشد.

ستو استئاریل الکل 30-70 همچنین می تواند به عنوان یک واسطه شیمیایی د ر محصولاتی مانند دئودورانت ها و پاک کننده ها مورد استفاده قرار گیرد، که این موضوع در این ماده باعث بهبود خاصیت کف می شود. در نتیجه ستو استئاریل الکل 30-70 (الکل استیل) می تواند در کاربرد های مختلف صنعتی در زمینه نساجی، دارویی، شیمیایی و کشاورزی مصرف شود.

برای جلوگیری از تقسیم مولفه ها در فرمول آرایشی، اصلاح و تنظیم ویسکوزیته و تثبیت کننده کرم ها و لوسیون های امولسیونی به عنوان امولسیون کننده اضافه می شود، این ماده به عنوان ضد عرق استفاده می شود و عمل تحریک کننده ای انجام نمی دهد. باعث نفوذ مواد مغذی به لایه های عمیق تر پوست می شود و فیلم نگهدارنده رطوبت را تشکیل می دهد و خاصیت ضد عفونی کننده دارد.

عوارض جانبی ستو استئاریل الکل
اگرچه پنج مورد ابتلا به درماتیت تماسی آلرژیک در رابطه با مصرف محصولات حاوی این ماده گزارش شده است اما خطر واکنش آلرژیک آن ناچیز است و متخصصان پوست می گویند استفاده از الکل سیتاریل در محصولات آرایشی بی خطر است و به طور کلی یک ماده غیر تحریک کننده محسوب می شود.

بلع این الکل بیش از ۵ گرم بر کیلوگرم سمی و مضر است و زیست تخریب پذیر می باشد و باعث آلودگی محیط زیست نخواهد شد.

نکات ایمنی هنگام کار با ستو استئاریل الکل
تماس این ماده به شکل خالص با پوست می تواند باعث خارش شود و مانند هر ماده شیمیایی دیگری موقع کار کردن با آن باید از دستکش و عینک محافظ استفاده کرد. برای احتیاط بیشتر برای کار با آن هود را روشن کنید و در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب فراوان شستشو دهید. این ترکیب در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید تا دو سال قابل نگهداری است.

حجم

25 کیلوگرم, 10 کیلوگرم, 4 کیلوگرم, 1 کیلوگرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ستو استئاریل الکل (Cetostearyl alcohol)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی