سود پرک 93,000 تومان1,624,000 تومان
بازگشت به محصولات
اسید سولفونیک (LABSA) 133,000 تومان17,600,000 تومان

بتائین (Betaine)

جهت خرید و اطلاع از قیمت ها با شماره 09358388274 تماس حاصل فرمایید

شناسه محصول: 100009 دسته:

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن 09358388274 تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

بتائین (Betaine) با نام دیگر 2-تری متیل آمونیو استات و فرمول شیمیایی C5H11NO2 به صورت پودر سفید رنگ با طعم شیرین است.
کوکامیدوپروپیل بتائین یک سورفکتانت آمفوتری است که در طبقه بندی مواد شوینده در گروه آمیدو پروپیل بتائین ها قرار دارد. این ماده از اختلاط روغن نارگیل خام و ۳–دی متیل آمینو مشتق می شود. کوکامیدوپروپیل بتائین که معمولا بتائین نامیده می شود، به طور گسترده به عنوان یک سورفکتانت و عامل بالا برنده ویسکوزیته در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود. بتائین مشابه با اکثر دیگر عوامل پاک کننده عمل می کند و با چربی ها، آب و چرک مخلوط می شود و سپس آب کشی می شود.
بتائین کاربردهای بسیاری در حفظ رطوبت گیاهان، مکمل غذایی ورزشی و دام و طیور، شامپوها، صابون های مایع و لوازم آرایشی و بهداشتی دارد.

خواص و ویژگی ها
نقش اصلی آن محافظت از گیاهان در مقابل فشار اسمزی است بدین صورت که در صورتی که گیاه در معرض دما و یا شوری زیاد باشد، در میتوکندری بتائین تولید شده که این امر منجر به حفظ آب در سلول های گیاه شده و در نتیجه از خشک شدن آن جلوگیری می کند.
کاربرد های بتائین :
برای حفظ رطوبت گیاهان در خشک سالی
به عنوان مکمل غذایی دام و طیور
به خوراک ماهیان به عنوان یک اسمولیت جهت کاهش تنش ناشی از شوری آب اضافه می شود.
جهت بهبود عفونت روده در طیور
به عنوان دهنده متیل
به منظور افزایش قدرت شویندگی و کف کنندگی در شامپو، صابون مایع و… استفاده می شود.
به عنوان مرطوب کننده در مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

کوکامیدو پروپیل بتائین از مشتقات بتائین است که در صنعت مواد شوینده کاربرد دارد. در محیط اسیدی خاصیت کاتیونی و در محیط بازی خاصیت آنیونی دارد. از سوزش پوست و چشم در مواد شوینده جلوگیری می کند و خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد.
بتائین در مکمل های ورزشی:
تحقیقات نشان می دهد Betaine ضمن افزایش قدرت و استقامت عضلات زمینه رشد آنها را در کنار کاهش چربی بدن فراهم آورد، از طرفی همانطور که پیشتر گفته شد به دلیل اثرات جانبی محدود، استفاده از آن در مکمل های ورزشی بیش ار پیش رواج یافته است.
کوکو آمیدو پروپیل بتائین
کوکو آمیدو پروپیل بتائین (CAPB) در ساختار خود بتائین داشته اما از آن سنتز نمی شود.این ماده از روغن نارگیل و روغن هایی نظیر پالم تامین می شود،برخلاف beta که ساختار جامد دارد این ماده دارای شکل ظاهری مایع بوده و در شوینده ها بسیار استفاده می شود.

این محصول خاصیت آمفوتری دارد و برای افزایش قدرت پاک کنندگی و تمیز کنندگی در لوسیون های پاک کننده، کرم ها، صابون های دست، محصولات کودک، نرم کننده های مو از آن بهره گیری می شود.
مزایای استفاده از بتائین در شوینده ها:
برخی خواص که در ادامه به آن خواهیم پرداخت سبب استفاده از محصول فوق در شوینده ها گردیده است،این خصوصیات عبارتند از :

*سازگار با سورفکتانت های آنیونی، کاتیونی و خنثی
*خاصیت تمیز کنندگی و تولید فوم مناسب
*افزایش دهنده ی ویسکوزیته به مقدار اندک
*خواص امولسیفایری مناسب

حجم

1 کیلوگرم , 4کیلوگرم , 25 کیلوگرم , 210 کیلوگرم

شکل ظاهری

مایع شفاف

رنگ

زرد کم رنگ

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بتائین (Betaine)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی