دسته‌بندی نشده

فرمول ضد عرق | فرمولاسیون ضد تعریق

فرمول ضد عرق | فرمولاسیون ضد تعریق

فرمول ضد عرق | فرمولاسیون ضد تعریق

هنگامی که دمای محیط از دمای بدن بالاتر باشد و یا هنگامی که بدن فعالیت شدید انجام دهد، برای خنک شدن خود، شروع به تعریق می‌کند. بنابراین عرق کردن به ویژه در فصول گرم سال یک پدیده‌ی طبیعی است که نیازی به نگرانی ندارد. ولی اگر تعریق بدن از حالت طبیعی بیشتر باشد، لازم است که به پزشک متخصص مراجعه شود.

یکی از مشکلات تعریق، بو بد آنست که موجب ایحاد حس ناخوشایند به فرد و اطرافیان وی می‌شود. بنابراین بسیاری از افراد برای رهایی از عرق کردن و بو بد آن به محصولات ضد تعریق روی می‌آورند.

فرمول ضد تعریق

انواع مختلفی از ضد تعریق‌ها در بازار موجود است که به عنوان مثال می‌توان از ژل ضد عرق و یا ضد تعریق استیک نام برد، که هر کدام با توجه به ویژگی‌هایی که دارند فرمول مخصوص به خود را دارند. یکی از جدیدترین ضد تعریق‌های ساخته شده از پراکندگی ذرات داخل فاز روغنی بدست می‌آید.

آلومونیوم کلرید: آلومنیوم کلرید یکی از شناخته شده ترین و در عین حال قدیمی‌ترین موادی است که به عنوان ضد تعریق از گذشته تا کنون کار برد داشته است. امروزه نیز از آلومنیوم کلرید و یا ترکیبات مشابه آن (مانند آلومنیوم زیرکونیم تتراکلروهیدروکسید) در فرمول‌های ضد تعریق استفاده می‌شود.

ترکیبات آلومنیومی با بستن راه‌های و منتفذ تعریق بدن، از عرق کردن بدن جلوگیری می‌کند. ولی متاسفانه استفاده از این ترکیب دارای عوارضی مانند آلزایمر و یا سرطان است. بنابراین باید از استفاده‌ی بیش از حد آن اجتناب کرد.

روغن نارگیل: روغن نارگیل علاوه بر این که حاوی ویتامین‌های مفیدی برای پوست است (مانند ویتامین E که دارای آنتی اکسیدانی است)، دارای خواص ضد باکتریایی نیز است.

سیلیکو پنتا سیلوکسان: این ماده، یک ماده‌ی بی رنگ است که به راحتی بر روی پوست تبخیر می‌شود.

سلیکا آب دار: سیلیکا در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی کار برد دارد. سیلیکا می‌تواند باعث دادن بافت مناسب به محصول شود. همچنین توانایی ذخیره سازی آب را دارد.

عامل غلظت دهنده:  برای غلظت دادن به فرمولاسیون از مواد مختلفی مانند گام سلولز و یا cmc‌ و… استفاده کرد.

فاز روغنی: در این فاز از ترکیبات آلی مختلفی استفاده می‌شود، که از جمله می‌توان به ایزوپروپیل میریستات، تری اتیل سیترات و… اشاره کرد.

برای ارتباط با کارشناسان فرمول چی و دریافت مشاوره رایگان، ثبت سفارش با شماره های زیر تماس بگیرید و یا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید.

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶

یکی دیگر از محصولات ضد عرق،‌ کرم‌های ضد تعریق هستند. که در ادامه به فرمول ساخت این  محصولات اشاره می شود.

گلیسترول موسترات: این ترکیب یکی از معروف ترین امولسی فایر هایی(عامل امولسیون ساز)‌ است که برای ساخت کرم به کار می‌رود.

آلومنیوم سولفات: از این ترکیب آلومنیومی برای خاصیت ضد تعریقی استفاده می‌شود.

اوره: به عنوان یک ماده آب رسان در فرمول‌های آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

آب: از آن جا که کرم‌ها در واقع یک نوع امولسیون هستند که از دو فاز آب و روغن تشکیل شده‌اند، بنابراین درصد قابل ملاحظه‌ای از فرمول را آب تشکیل می دهد.

استرهای اشباع شده دیول: دیول‌های آلیفاتیکی کوچک غیر سمی هستند. همچنین اثرات مفیدی از آن هنگامی که به عنوان دئودورانت بر روی پوست استفاده شده است از خود نشان داده اند.

روش ساخت ضد عرق خانگی

اگر علاقه مند هستید که از ضد عرق‌های خانگی که خود ساخته‌اید، استفاده کنید، راه‌های زیادی را پیش رو خود دارید. ساخت ضد عرق خانگی می‌تواند به آسانی استعمال خارجی سرکه‌ی سیب باشد و یا اینکه فرمول‌هایی به پیچدگی نمونه‌هایی که در بازار موجود است، بسازید.

یکی از روش‌های ساده‌‌ی ساخت ضد عرق ترکیب کردن آب لیمو ترش و جوش شیرین است. جوش شیرین دارای خاصیت لایه برداری است و از طرفی دیگر لیمو شیرین یکی منبع سرشار از ویتامینC  است که به جوان سازی پوست کمک می‌کند. علاوه بر این ترکیب جوش شیرین و آب لیمو ترش خاصیت ضد میکروبی نیز دارد. با ترکیب این دو ماده یک خمیر تهیه می‌شود که با استعمال 15 دقیقه‌ی آن بر روی پوست، از شر بوی بد عرق می‌توانید که خلاص شوید.

برای ساخت یک دئودورانت خانگی از روش زیر نیز می توانید که استفاده کنید.

ابتدا موم کندلیلا را در یک ظرف با حرارت غیر مستقیم آب کنید و سپس پودر پیکان‌ریشه، روغن جوجوبا و  جوش شیرین را داخل ظرف با یک دیگر مخلوط کنید. در مرحله‌ی بعدی مخلوط را به موم مایع شده‌ی کندلیلا اضافه کنید. هنگامی که مواد با یک دیگر خوب مخلوط شدند، روغن شی باتر را به آن اضافه کنید.

برای ارتباط با کارشناسان فرمول چی و دریافت مشاوره رایگان، ثبت سفارش با شماره های زیر تماس بگیرید و یا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید.

تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴

تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و  ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶