ماسک هیدروژلی چیست؟
ماسک های هیدروژلی بسیار شبیه به ماسک های نقابی هستند با این تفاوت که این ماسک ها بر خلاف ماسک های نقابی نیاز به آماده سازی (مخلوط شدن با آب) دارند. ماسک های هیدروژلی بعد از مخلوط شدن با آب حالت ژله ای مانند به خود می گیرند و پس از خشک شدن بر روی صورت به حالت قالبی در می آیند که به راحتی می توان آن ها را از روی پوست جدا کرد. به ماسک های هیدروژلی، ماسک لاتکسی یا ماسک لاتکس هیدروژلی نیز گفته می شود.
تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴
تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶
وجود بافت ژله ای مانند این ماسک ها پس از مخلوط شدن با آب به علت وجود پلیمرهایی (عمدتا پلیمرهای طبیعی به مانند سلولز) در فرمولاسیون این ماسک هاست که می توانند یک شبکه سه بعدی تشکیل بدهند. با اضافه شدن آب به ماسک هیدروژلی، پلیمر های موجود در فرمولاسیون ماسک ها، آب را جذب می کنند و متورم می شوند.
در نتیجه ماسک های هیدروژلی توانایی جذب مقادیر نسبتا زیادی از آب را دارند. جذب زیاد آب در ساختار این پلیمرها برای آب رسانی هرچه بیشتر این ماسک ها یک مزیت بزرگ محسوب می شود. همچنین این ویژگی باعث می شود که ماسک هیدروژلی برای پوست های خشک یک گزینه ی مناسب باشند. هرچند که این ماسک ها تقریبا با همه ی پوست های مختلف سازگاری دارند.
بیشتر بخوانید : فرمولاسیون ماسک های صورت
تاثیر ماسک لاتکسی بر روی پوست صورت چیست؟
ماسک های هیدروژلی هنگامی که بر روی پوست قرار می گیرند از حالت ژله ای به صورت نسبتا چسبناکی در می آیند و پوست را کاملا در بر می گیرند.
بنابراین به طور موثری می توانند که مواد مغذی و رطوبت را به پوست منتقل کنند. کاهش دما و خنک سازی پوست یکی از بزرگ ترین برتری های ماسک هیدروکسی نسبت به ماسک های نقابی معمولیست، که باعث ایجاد حس تازگی و خوشایندی در افراد می شود.
همانند سایر ماسک ها ی صورت (مانند ماسک آب رسان، ماسک جینسینگ و ماسک نقابی) ماسک های هیدروژلی (لاتکسی) نیز انواع مختلفی دارند که با توجه به نوع ویژگی که از آن ماسک مورد انتظار هست.
در فرمولاسیون آن از مواد گوناگون و با خواص مختلف استفاده می شود که از جمله می توان به برگ گل، هیالورنیک اسید، بابونه، کیوی، لیمو، آلوئورا و یا مخلوطی از آن ها اشاره کرد. در ادامه به برخی از ویژگی های کلی انواع ماسک های هیدروژلی اشاره می شود.
برای ارتباط با کارشناسان فرمول چی و دریافت مشاوره رایگان، ثبت سفارش با شماره های زیر تماس بگیرید و یا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید.
تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴
تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶
بیشتر بخوانید : ساخت ماسک جینسینگ | فرمول ماسک جینسینگ
ویژگی های ماسک هیدروژل
- دارای خاصیت آب رسانی بسیار بالا، به علت ساختار پلیمری آن
- مناسب برای انواع پوست
- داری خواص ضد جوش، ضد پیری و… با توجه به انواع آن
- توانایی خنک سازی پوست و کاهش دمای آن
- گردش خون بیشتر
- تغذیه پوست
- کاهش التهاب پوست
- کاهش تبخیر آب به علت ساختار ماسک
- نفوذ مواد به عمق پوست
- حس تازگی به پوست
- کاهش چین و چروک پوست
نحوه استفاده از ماسک هیدروژل
- ابتدا صورت خود را با آب شست و شو دهید، و سپس صورت خودر را خوب خشک نمایید.
- مقداری آب و پودر ماسک را داخل ظرف تمیز با یک دیگر خوب مخلوط کنید.
- با یک وسیله مناسب مانند قلمو و یا براش مخلوط به دست آمده را بر روی پوست صورت خود بمالید.
- حدود 15 دقیقه به ماسک زمان دهید تا بر روی پوست شما قرار داشته باشد.
- به راحتی ماسک را که حالت قالبی دارد را از روی پوست خود بردارید.
- بهتر است که بعد از برداشتن ماسک هیدروژلی، با انگشتان خود کمی صورت خود را ماساژ دهید تا مواد ماسک که بر روی پوست قرار دارند به خوبی جذب پوست شما شوند.
در بیشتر انواع ماسک های هیدروژلی بهتر است که بعد از برداشتن ماسک از صورت، از شست و شو صورت با آب اجتناب شود. همچنین برای تغذیه بهتر پوست، برخی از افراد از یک غلتک مناسب استفاده می کنند.
آیا می توان از ماسک پودری لاتکسی چند بار استفاده کرد؟
استفاده ی مجدد از ماسک هیدروژلی نیز سوالی است که گاهی در ذهن افراد مصرف کننده از این محصولات شکل می گیرد، در واقع این افراد تمایل دارند تا مجددا از ماسکی که بر روی صورت خود قرار داده اند، استفاده کنند.
برای جواب سوال این دسته از افراد گفت که آن ها می توانند بعد از استفاده ماسک هیدروژلی بر روی صورت خود، از طرفی که ماسک بلا استفاده بوده ( بر روی پوست قرار نگرفته است) آن را بر روی نواحی مانند مچ دست قرار دهند.
تیم تحقیقاتی فرمول چی با کادری با تجربه و با دانش در زمینه فرمولاسیون مواد آرایشی آمادگی دارد تا جهت فرمولاسیون و تهیه مواد فرمول ماسک هیدروژلی به شما مشاوره دهد. لطفا از طریق زیر با ما در تماس باشید.
تلفن همراه و واتساپ: ۰۹۳۵۸۳۸۸۲۷۴
تلفن دفتر شرکت: ۰۲۱۶۵۰۱۳۱۹۷ و ۰۲۱۶۵۰۱۳۲۰۶