کربومر (Carbomer) 1,473,000 تومان22,050,000 تومان
بازگشت به محصولات
پلی کواترنیوم 7(polyquaternium-7) 181,000 تومان21,800,000 تومان

فنوکسی اتانول(Phenoxyethanol)

مشتری گرامی، جهت اطلاع و بهره‌مندی از طرح‌های تخفیف خرید عمده (تناژ) یا سبد خرید بالای ۱۰ آیتم، با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید.

مقرون به صرفه

رضایت مشتری

ارائه برگه آنالیز محصول

کادر مجرب و آزمایشگاه مجهز

فنوکسی اتانول چیست؟
فنوکسی اتانول از گروه اترهاست. این ترکیب شیمیایی با فرمول C8H10O2 با ظاهری بدون رنگ و مایع به عنوان نگهدارنده در محصولات بهداشتی و دارویی مورد استفا ه قرار می گیرد. این مایع روغنی یک حلال ایمن است که به صورت طبیعی در چای سبز یافت می شود. این ترکیب آلی در آب هیدرولیز نمی شود و در دمای 100 درجه پایدار می ماند.
خواص فنوکسی اتانول
فنوکسی تولاروسول، ماده ایی پایدار است که مقاومت بالایی در برابر حرارت و انواع میکروبها و باکتریها دارد و در دمای بالای 85 درجه تجزیه شده و هیچگونه ضرری برای محیط زیست ندارد. این ماده که به عنوان ماده ایی ارگانیک شناخته می شود، نسبت به دیگر مواد شیمیایی از پارابن کمتری برخوردار است و درصد سمیت آن نیز کمتر است. PhE ترکیب شیمیایی روغنی و چسبنده و ماده ایی اب گریز است با بویی شبیه بوی گل رز که در عطر و ادکلن و صابون ها استفاده می شود. این ماده ی تثبیت کننده و ضد باکتری حلالی پرکاربرد است که در دمای 247 درجه سانتی گراد به نقطه ی جوش می رسد.
کاربرد فنوکسی اتانول
Phenoxyethanol ترکیب شیمیایی کاربردی است که به طور گسترده به عنوان نگهدارنده و تثبیت کننده در لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین به دلیل خاصیت ضد میکروبی می توان با افزودن اتیلن هگزین گلیسیرین و هگزین گلیکول مقاومت این ماده را در برابر انواع میکروبها و ویروس ها افزایش داده و در صنایع مختلف از آن استفاده کرد.

فنوکسی اتانول در لوازم آرایشی
از جمله مهمترین کاربرد این ماده ی شیمایی در محصولات آرایشی و بهداشتی است که باعث می شود عمر مفید محصولات افزایش یابد و از رشد باکتری ها و مخمرها جلوگیری می کند. دوز استاندار استفاده از فنوکسی اتانول در لوازم آرایشی و بهداشتی 1 درصد است. از جمله لوازم مراقبت پوستی و آرایشی حاوی این ماده عبارتند از:

انواع کرم ها ی مرطوب کننده
ضد آفتاب
سایه ی چشم
خط چشم
رژلب
ریمل
اسپری مو
لاک ناخن
خمیر دندان
شامپو
عطر ها و ادکلن ها
صابون
بالم لب
رنگ مو
دئودورانت
ژل اولتراسوند
فنوکسی اتانول برای پوست
از این محصول در لوازم مراقبت پوست مثل مرطوب کننده ها و نرم کننده ها جهت تثبیت و جلوگیری از رشد باکتری ها استفاده می شود و در صورت استفاده 80 درصد این ماده جذب پوست می شود و نهایتا در کبد متابولیزه شده به اسید فنوکسی استیک و دیگر ترکیبات تبدیل می شود و بیش از 90 درصد این متابولیزه از بدن بیرون می رود.

فنوکسی اتانول برای مو
به دلیل خاصیت ضد باکتریایی، این ماده ی شیمیایی در محصولات مراقبت از مو مثل شامپوها برای جلوگیری از رشد میکروبها و باکتری ها کاربرد دارد.

فنوکسی اتانول و دستمال مرطوب
یکی از ترکیبات به کار رفته در دستمال مرطوب ها، فنوکسی اتانول است که باعث ایجاد حس لطافت روی پوست می شود و همچنین آلودگی های روی پوست را سریعا پاک می کند.

کاربرد فنوکسی اتانول در صنعت تولید مواد ضد عفونی کننده
همانطور که ذکر شد این ماده به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده که دارد در تولید انواع مواد شوینده و پاک کننده استفاده می شود.

حجم

190 لیتر, 25 لیتر, 10 لیتر, 1 لیتر

شکل ظاهری

مایع روغنی

رنگ

بی رنگ

رایحه

رایحه ضعبف گل رز

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فنوکسی اتانول(Phenoxyethanol)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

حمل و نقل کالا

محصولات پیشنهادی